IUBIREA DE MAMĂ


 mama            Cine nu își respectă mama, cea mai sacră ființă după Dumnezeul său, este nedemn de numele de fiu. Respectați femeia pentru că ea este mama universului și întreg adevărul creației divine se află într-însa. Ea este temeiul a tot ce este bun și frumos, după cum tot ea este germenele vieții și al morții. Ea îți dă naștere în chinuri, prin sudoarea tâmplei te crește, și până la moartea ei îi generezi cele mai grave neliniști. Binecuvânteaz-o și venereaz-o, căci este singura ta prietenă adevărată, singurul tău sprijin pe pământ. Și în același fel să vă iubiți soțiile și să le respectați, căci ele vor fi mame mâine, și fiecare dintre ele va fi mai încolo strămoașa rasei sale. Sprijiniți-le pe femei, căci iubirea unei femei îl înnobilează pe bărbat, îi înmoaie inima împietrită, îmblânzește bruta din el și îl face un mielușel. Soția și mama sunt comorile neprețuite care sunt dăruite vouă de către Dumnezeu. Protejați-vă soția astfel încât ea să vă poată proteja pe voi și întreaga familie. Tot ceea ce faceți pentru soția sau mama voastră sau pentru o văduvă ați făcut pentru Dumnezeul vostru.

Cel care spune aceste cuvinte îl veți intui cu siguranță!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

2 Responses to IUBIREA DE MAMĂ

 1. adorcristy says:

  Un dar nepretuit e acela de a te afla in preajma unei fiinte cu trasaturi ce descind din infinitul albastru curat al cerului, un suflet in care doineste dragul de familie si copiii este cel al mamei, insa tot odata ea e cea care strange la un loc toate acele poticniri pe care viata ni le rezerva spre a tinde catre desavarsire si a ajunge intelepti asemeni mamei. Apoi femeia, asa cum frumos spune si pr. Arsenie Papacioc e ca o floare ce trebuie ingrijita si udata cu dragoste.
  Din treacat trimit un gand bun cu calda imbratisari, sa fie tuturor viata prilej de iubire spre a croi un suflet armonios catre o cale divina.
  Doamne ajuta!

  Like

 2. Ralu Daniela says:

  Te iubesc. Adorcristy! Mama mea astăzi de dimineață mă privea într-un fel… la radio era o melodie în fundalul spațiului nostru intim comun… mă uit la ea a întrebare și-mi răspunde: Danikă, ai trecut de la cele divine la rock-and-roll ? 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s