PRIMA ȘI ULTIMA DORINȚĂ


         Tuturor celor care au chemarea profundă pentru libertate… Fie ca dorința voastră cea mai profundă, cea mai pură, să fie îndeplinită… Fie ca toți să ajungă repede la cunoașterea de sine, fiecare după capacitățile sale. Fie ca drumul vostru să fie luminos și plin de înțelepciune și bucurie. Fie ca toți cei pe care îi întâlniți pe cale să fie inspirați de lumina voastră, de deschiderea voastră de dragostea și blândețea voastră iubitoare, de compasiunea și sfințenia voastră. Așa să fie! Amin!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

One Response to PRIMA ȘI ULTIMA DORINȚĂ

 1. calinakimu says:

  Este o urare binevenita.
  Cum “trebuie” sa am o parere …voi completa…
  “Ajungere”, nu este un scop in sine…este o consecinta. Cand doresti sa ajungi “undeva” trebuie sa cunosti unde vrei sa ajungi , cum “arata” acel ideal…Asta este prejudecata si reprezinta o piedica.
  In ceea ce priveste cat de “repede” sau “incet”…o facem, este irelevant.Nu este o competitie, nici macar cu noi insine. In ceea ce ma priveste …sunt impotriva competitiilor, mai ales in acest domeniu. Repede/incet …sunt notiuni cu care operam doar in lumea pur materiala.
  Este o parere…ca multe altele…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s