DOR DE ACASĂ


     Acest dor este sfânt. Acest dor este născut din iubirea pură din care e zămislită natura noastră dumnezeiască. Când parfumul acestei iubiri răzbate până în suflet, începi să te trezești la Viaţă… mirosul se imprimă peste toate şi tot. Dumnezeu, prin ceea ce a pus din El în noi, ne atrage irezistibil la El. Acasă e tărâmul păcii desăvârșite, al bucuriei neîntrerupte de a locui în camerele locuinței celor Vii… în Împărăție…

   
   Frumuseţea viziunii duhului constă în conștientizarea, printr-o minte nouă, de-acum prieten, că orice manifestare etichetată în această lume drept bună sau rea este tot Dumnezeu. Iisus Hristos a spus că Împărăția e în noi. Asta îmi spune mie că pot trăi aici şi acum acest Adevăr… dacă nu aici şi acum, atunci când? Acesta este Timpul meu, nu pierd nicio secundă… adică Prezentă în această dimensiune, care e prezentă şi ea, alături de toate celelalte. Toate Cerurile într-o mică inimă! 🙂 Ce Măiestrie Divină… ce frumos a făcut Dumnezeu pe om! Aşa devine o clipă, o eternitate.

   Ochii sufletului se deschid… suferința nu mai este suferință, se trece dincolo de ea… răbdarea nu mai e răbdare, se trece dincolo de ea… Una este să intri în Jocul divin al manifestărilor lui Dumnezeu cu ochii sufletului închişi, şi altă viață este să fii în același joc cu ei deschiși… De data asta te bucuri de vis fiind Treaz.

   Primesc în mintea mea gândurile pure, gândurile dumnezeiești… ele vor cădea pe solul inimii moale… cuvintele lăsate moștenire în toate veacurile se prind şi dau roade.

  Fiți desăvârșiți, precum Tatăl vostru este, nu este un îndemn greu! Greu este pentru cel care are alte doruri, multe doruri… mai am un singur dor… el mă ține trează atunci când m-am depărtat de Sursa Vieții, unică pentru orice Creație a lui Dumnezeu… atunci când nu simt acest dor, cunosc bucuria neștirbită de nimic… sunt Acasă, aici şi acum.

  Doamne, te iubesc!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

2 Responses to DOR DE ACASĂ

  1. calinakimu says:

    Cu permisiunea ta…sau fara ea…EU declar pe propria raspundere: SUNT desavarsit…precum este existenta(ca tata nu-i pot spune decat unei persoane), dar NU constientizez aceasta decat mental. Cand desavarsirea va fi UNA cu mine in mod constient,…atunci voi fi DESAVARSIT cu adevarat.

    Like

  2. adorcristy says:

    Reblogged this on Armonii de veghe.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s