Raspunsul inimii pro- EGO


A “omorî” EGO-ul este o eroare gramaticală 🙂 Redus la tăcere, el este dat jos de pe tron și de la conducere. El este pentru experimentarea existenței terestre. Acum este racordat la iubire, iar prin această legătură, acceptă fără frică adevăratul stăpân.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

One Response to Raspunsul inimii pro- EGO

  1. calinakimu says:

    Aşa este Ralu… Pentru prima dată când am constatat CONCRET existenţa “întronată” a ego-ului, cum sluga a ajuns stăpân şi stăpânul era redus la tăcere, a fost când am ţinut timp de o săptămână post negru, numai cu apă. Despre experienţa asta pomenesc într-un articol din rubrica “Calea mea”…referitoare la post. Consider că experienţa respectivă reprezintă “spiritul” postului.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s