ADEVĂR ȘI TĂCERE


Iisus Hristos… Cel care a vorbit despre Iubire, a Iubit oamenii ca pe frații lui și ne-a reamintit puterea noastră în aceeași Iubire, a fost urât de moarte și până la moarte! Iar El a tăcut! Până și Tăcerea doare pe cel care crede că știe el mai bine ce vrea Dumnezeu cu fiecare. Tăcerea doare pe cel care dezbină. A tăcut în fața acuzatorilor, dar a continuat să Fie și să Vorbească din Adevăr. Adevărul nu are nevoie nici de justificare, nici de aprobare. El este de dinaintea de mintea omului. Dacă a mai folosit Limbajul a fost doar pentru a clarifica și altora ce au în ei… pentru a ne întoarce la Adevăr. După ce amuțești, pentru că mintea-și recunoaște Sursa, nu mai vorbești ca în era Eu-lui.
Împărăția iubirii din noi este perfect unită și niciun Eu nu o poate știrbi! Gândește, vorbește și făptuiește fără a te dezlipi de dumnezeul din tine!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s