SALVATORUL A VENIT! ÎL PRIMEȘTI ?


                Dumnezeu a venit în Chip de Om, ca Persoană, Adevăr cu nume Iisus Cristos pentru a ne înnoi firea. A-L primi pentru mine înseamnă a-mi uni mintea cu El, a-mi uni inima cu El, a-mi uni simțirea cu El. L-au așteptat cei din Vechea Lege și El a venit. A venit și nu au recunoscut Adevărul. Îl mai așteaptă și acum mulți să-i salveze, fără să înțeleagă că au fost deja salvați. Adică dorm în continuare visul despărțirii și al suferinței pentru că dacă iubire nu e, atunci nu e nici mintea cu care El gândește, nici inima cu care primești tot ce a creat Dumnezeu, nici simțirea plină de Recunoștință pentru ceea ce ai dar nu știi că ai.

           Nimic din ceea ce gândesc nu e de la mine. A fost deja spus. Eu doar înțeleg sau nu. Talanții au fost dați… nu la fel, ci fiecăruia cum a vrut și știe Dumnezeu. Creditul l-am primit toți. Spunea un prieten de-al meu, și bine spune: numai de noi depinde ce facem cu creditul. Îl dai mai departe ca să te înmulțești sau îl ascunzi rămânând în sărăcia minții tale?

         Iubirea de El înseamnă Asemănarea în acțiune aici și acum. Aici și acum împreună cu toți, nu de unul singur… El ne așteaptă pe toți, indiferent cum suntem să ne întoarcem de la noi la El. 

Aceleași gânduri, aceleași vorbe, aceleași fapte cu marcă dumnezeiască. Tot ce fabricăm fiecare în modul creativ specific libertății noastre de gândire și manifestare dar care vin din unirea în același loc din noi, comun… Iubirea Pură Infinită… Dumnezeu.

 

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s