TE POȚI BUCURA OMULE TOATĂ VIAȚA TA ?


  batranul copil

   Dacă bătrânețea fizică aduce – prin reducere la absurd – vexarea, știu unde să-mi caut bucuria de a fi!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

4 Responses to TE POȚI BUCURA OMULE TOATĂ VIAȚA TA ?

 1. Ralu Daniela says:

  Copilul e veşnic… este puritatea gândirii, flexibilitatea îmbrăţisării aici şi acum, trăirea în Prezent cu bucurie alături de oricine, căci nimeni nu mai e aşa cum a fost ieri… bucuria ,,copilului,, de a vedea frumosul acolo unde ,,bătrânul,, vede urâtul. Căci cel care crede că ştie ceva a îmbătrânit ţinând cu dinţii de ceea ce, oricum, se schimbă permanent.

  Like

  • Ralu Daniela says:

   Asta am spus şi eu, dar cu alte cuvinte. Nu am scris şi nici gândit inocenţa inconştientă… este inocenţa după ce ai recunoscut că nu ştii nimic din ceea ce-ţi arată simţurile trupului.
   Mulţumesc, Călin!

   Like

 2. Ralu Daniela says:

  Voi păstra pentru mine ceea ce simt pentru tine! Câtă complicaţie naşte un simplu te iubesc! Cred că e mai de folos tăcerea.

  Like

 3. mesager says:

  Mai,Calin,unde ti-e poezia ?!Un strop doar,doar un strop da-ne si noua ca sa te putem intelege…Tu ori tii cu ursu’ ? Le desfintezi pe toate,religie,educatie,amintiri…am ramas in fundu’ gol,apoi spui ca ai si o poezie…unde e ?!Iubire-iubire ,dar sa stim si noi !Cata speranta aduce poezia ta,cata incredere,cat discernamant si luciditate,cata roua ,cate frunze si cati pomi care se inclina pana la pamant grei de promisiunea unui rod bogat ,plin ,rotund si cald ca o paine abia scoasa din cuptor ?!Cu ce ne castigi,cu ce ne scoti din ratacirile noastre ? Nu ma aburi ca nu sunt dispus.Nimeni nu e.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s