TIMPUL CUI?


TIMPUL NU EXISTĂ PENTRU DUMNEZEU! NU EXISTĂ NICI PENTRU TINE, CU O SINGURĂ CONDIȚIE: să te fi armonizat cu tot ce ESTE prin cunoașterea și respectarea legilor divine infailibile, pe care nici Dumnezeu nu le încalcă!
TIMPUL este darul Lui pentru noi într-un singur scop: a fi una cu El, nu doar declarativ, ci în gând, vorbă, faptă.
Dizarmonia plecă de la ne-cunoașterea de Sine. În Timp, oamenii sunt fii ai omului, Oameni sau Fii de Dumnezeu. Treptele spre a fi Una cu Dumnezeu,acestea sunt, de aceea unii frățiori par a nu fi ceea ce s-a intenționat inițial de către Creatorul nostru. Dizarmonia mai pleacă, ca efect al cauzei menționate, și din trufia fiilor de oameni care se cred, înainte de vreme, Oameni, și a Oamenilor care se cred înainte de vreme Fii de Dumnezeu.
Tu, Om, neștiind ce ești, foarte ușor poți ,,cădea” pradă gândurilor, vorbelor și faptelor fiilor oamenilor care mimează asemănarea cu Dumnezeu, în scopul de te înrobi, de a se îmbogăți, de a conduce lumea, de a li se cânta lor osanale!
Nimeni nu te va mai înrobi dacă afli ce ești.
Și dacă nu afli, măcar dorește-ți cu toată ființa să treci conștient de la copil de Dumnezeu, la Fiu de Dumnezeu. Iisus a arătat care e această cale.
Iar făcătorii de Pace, Fii de Dumnezeu se vor numi!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

3 Responses to TIMPUL CUI?

 1. Ralu Daniela says:

  Mulțumesc pt răspuns, Călin! Sunt sigură că înțelegi dincolo de formele de exprimare. Însă, pe lângă IUBIRE am aflat eu, poate extrem de subiectiv, că există înțelepciune și cunoaștere. De ceva ani am început o lucrare-împreună… iar dacă copiii nu înțeleg ceea ce expun și nu răspund la întrebările lor în mod inteligibil, la ce-ar fi bună luminița? Sunt oameni care văd dintr-un punct de vedere foarte înalt și dacă nu știi prin ce ai trecut până acolo… hmmm… e doar teorie sau cum spui tu… îmbătare cu apă rece.

  Like

 2. mesager says:

  ,,Facatorii de pace “…am mai intalnit expresia aceasta la cineva tare drag !Am mai regasit la tine cateva expresii …Posibil sa fie o cunostiinta comuna ?
  ,,Sub palmele lor de lumina canta si danseaza tarana,chip de lut peste care Dumnezeu sufla din flautul Lui fermecat ”
  ,,Jucati-va in fluviul vietii,alergati printre stele,in fata unui copil toate portile se deschid pentru ca sufletul lui e curat ”
  ,,Cu totii dorim sa fim puternici,frumosi ca Soarele,intelepti ca Viata,chiar daca ne sfiim sa marturisim.Dar manifestarea noastra terestra poate sa nu fie asa.Trebuie sa ai puterea sa te vezi,renuntand la falsuri,la iluzii,daca vrei sa-ti atingi idealul,sa cladesti,in cunostiinta de cauza,pe un teren real ,nu fantomatic.Auto-descoperirea este primul pas al constientei….Folositi acest drept,pe care l-ati primit la nastere :sa deschideti portile Universului si sa lasati splendorile Divine sa va umple cupa sufletului,facand din voi un nesfarsit cantec de iubire “

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s