CE ESTE VINDECAREA – COMPLETARE


TOT CEEA CE SCRIU MIE MI SE ADRESEAZĂ MAI ÎNAINTE DE ORICINE CITEȘTE!
,,…Ai văzut că cele spuse de Mântuitorul sunt adevărate și cum cuvântul Lui arată pretutindeni puterea Lui? Și care este acel cuvânt? „Cel ce nu cinsteşte pe Fiul nu-L cinsteşte nici pe Tatăl”.,, Sf.Ioan Gură de Aur
Prin Cuvânt toate s-au făcut: să fie Lumină! Să fie… tot ce ESTE.
CUVÂNTUL sunt toate cuvintele lăsate de Cel care este împreună-veșnic cu Tatăl. Am ascultat gândul de a studia Învățătura lăsată de Iisus și de a mă interioriza pentru a simți aceste cuvinte. Am Cerut, am bătut… și am văzut. Cuvintele Lui sunt Adevăr adevărat în veșnicie. Nimeni nu spune absolut nimic în plus… în minus da, dar atunci nu e adevăr. Pentru omul simplu este suficient să-i fie descoperite înțelesurile cuvintelor, la măsura aleasă tot de Dumnezeu. Îndrăznind mai mult, că așa a recomandat El, mi s-a revelat că nu doar unele cuvinte sunt adevărate, sau nu toți vor avea aceeași măsură.
Toate acestea le veți face, și chiar mai multe! Dar nu oricum… Iisus ne-a arătat cum.
Înainte de ,,cădere,, erau suficiente aceste cuvinte: eu îți spun ție – vindecă-te!; eu îți spun ție- crești! etc. Era suficient: eu îți spun ție… prin cuvânt, dar acest cuvânt să fie de la Dumnezeul Vieții, cel Adevărat.
Cine poate crede așa ceva? Cel care are această credință cât cea mai mică sămânță de pe planetă: muștarul, și vei muta munții ne-credinței din tine și din alții.
Cine are această credință? Cel care Îl iubește pe Domnul Dumnezeu cu toată Ființa, Cugetul, Simțirea… Cugetul=Gândirea ta, mintea ta vindecată de frici omenești, ale cărnii. Simțirea=Inima ta curățită de dorințe puerile, tot ale naturii omenești, inferioare.
Cine este Fiul? Tu… dacă nici nu te poți vedea copilul lui sau fiul lui, atunci cum sau ce te vezi? Ce nu te vezi… nu ajungi să fii. Iisus a venit pentru toată Planeta!!! Ca să ne spună că toți putem fi ceea ce am fost la ÎNCEPUT, urmându-l pe El nu doar declarativ sau dogmatic, ci din toată Ființa. Atunci El te locuiește, Cristosul… și cristosul ESTE adevărul și atinge cu Viață! Sănătate!
Ce știe Fiul? Știe că un copac care se usucă, partea văzută, are de foarte mult timp rădăcinile afectate- partea nevăzută. Așa e și cu omul… trupul e ultimul care arată ,,boala,, care e instalată de mult timp în suflet. Sufletul ne-udat cu hrana de toate zilele- cuvintele adevărate – se usucă… apoi urmează trupul la uscare. Sufletul atacat de dăunători de tot felul, care nu vin la întâmplare tot în nevăzut, necurățat… urmează trupul la ,,boală,,.
Practic ce face omul care vrea să fie ceea ce este? Știe că Numele lui Iisus Cristos este cel mai puternic din Cer și pe Pământ. Îl rostește cu voce tare sau în gând de sute, zeci de ori pe zi, chiar dacă nu știe ce VINDECARE se produce asupra lui și a celor din preajma lui. Când omul vede cum i se schimbă viața, nu-și mai dezlipește mintea și inima de Cristosul din el. Omul începe să dezvolte o relație personală cu Iisus Cristos.
VINDECAREA este mintea ta și a mea unită cu cea a lui Cristos. O minte unită cu a Lui dorește ca toți să fie vindecați pentru a trăi adevărata lor viață. Omul nu trebuie să știe când, cum și în ce fel se întâmplă Vindecarea, căci nu omul lucrează. Tu fii lucrător-împreună!
Vindecarea este atunci când știi că tot ce ai gândit, vorbit, făcut fără El sau Voia Lui e NIMIC. Iartă-i că nu știu ce fac! Nimic nu fac, iertarea a fost rostită pentru noi, ca instrument terestru de corectare a ideii noastre bolnave că viața o facem noi fără El. Și așa ajunge omul dincolo și zice: Doamneeee, am trăit degeaba, toate făcute în afara Legii sunt nimic. Mi-ai dat talanții și eu vin în fața Ta cu NIMIC.
Slavă Tatălui, Fiului și Sfântului Duh!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

4 Responses to CE ESTE VINDECAREA – COMPLETARE

 1. sharabagiu says:

  Inca o data spun “asa este”. Dar stii unde ne poticnim noi (unii din noi)? In credinta. Credem, credem mult, credem foarte mult, dar nu cu fermitate. Credinta vindecatorului trebuie sa fie perfecta, fara nici un fir de indoiala si asta se intampla numai cand sufletul s-a unit pe deplin cu spiritul. In aceasta situatie, efectele vindecarii depind mai departe de credinta celui care se vrea vindecat: cu cat credinta este mai puternica, cu atat efectele sunt in profunzime, mai rapide, de durata etc.”Cred Doamne, ajuta necredintei mele” spunea cineva constient totusi de obstacolul pe care il pusese singur in calea vindecarii.

  Like

 2. Ralu Daniela says:

  Când ne bazăm numai pe El și ne recunoaștem inconsistența naturii umane, îl lăsăm pe El să facă. Chiar dacă greșim să nu uităm niciodată că nădejdea e numai în El. Iisus i-a instruit pe discipoli o bucată de vreme… adică practică! Făcând cu toată credința că El poate tot, treci de la credință la convingere… nimeni nu te mai întoarce din drum. Vindecători suntem absolut toți, însă doar unii cred în autoritatea dată, de către Tată, Fiului. El a dat putere omului asupra…știm noi cui… ne-iubirii 🙂

  Like

 3. sharabagiu says:

  Ralu, te iubesc, asa este, credinta ferma este convingere si nimic nu-i sta in cale. Nici ca putea fi explicat mai clar.

  Like

 4. Pingback: Ce este auto-vindecarea? | sharabagiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s