POVESTEA CIRCUITULUI ,,ELECTRIC,, CU IUBIRE :)


Cuvântul este energie care curăță, care sfințește, care odihnește (vorbesc de Cuvântul lui Dumnezeu, nu de cuvintele pe care noi le întrebuințăm în sens contrar) și, prin aceste energii, intrăm în energia creatoare a lui Dumnezeu.  Celălalt Noica – Mărturii ale monahului Rafail Noica însoțite de câteva cuvinte de folos ale Părintelui Symeon , pg. 67-69.

Și cum primul Cuvânt a fost Numele Creatorului, îmi închipui că El este Energia de Viață. Să ne imaginăm că nimic de ,,jos,, n-ar exista dacă nu ar fi reflexia celor de ,,sus,,.

Inspirată fiind de articolul tău, http://sharabagiu.wordpress.com/2014/11/30/ce-este-auto-vindecarea/, iată cum principiile circuitului electric de aici de jos, se reflectă doar în mintea mea ca fiind la fel ca sus :))))) cu aplicații în auto-vindecare și vindecare.

Energia modulată informațional (curentul electric) sunt particulele de viață/iubire (electronii) călătorind de la generator (Creator) la consumator (omul), care datorită principiului de funcționare, unul trebuie să fie borna cu +, iar celălalt cu -.  Așa se poate înțelege de ce omul este lăsat în mod natural să ,,cadă,, (-) pentru ca cel creat să recunoască puterea Creatorului (+).

Elementele fundamentale ale circuitului divin: Creatorul (generatorul electric) care folosește un anumit tip de energie – iubirea (energie termică, chimică, luminoasă) pentru a le trimite pe toate ,,drumurile,, (circuit electric) la Om (consumator), care transformă energia Generatorului în alte forme de energie: căldura, lumina și mirosul gândurilor, vorbelor, faptelor 🙂 (lucru mecanic). Canalele energetice subtile din structura omului, sunt conexiunile electrice care fac legătura dintre Dumnezeu și Om.

Capacitatea și inductanța electrică o las în seama cititorului… mie îmi place mult REZISTENȚA. De ce? Deoarece așa cum e aici, în electricitate, pentru a minimaliza pierderile de energie electrică (iubire dumnezeiască)  rezistența electrică a conexiunilor electrice trebuie să fie întotdeauna mai mică decât cea a consumatorului electric. Opoziția pe care o întâlnește curentul electric (curentul Iubirii) printr-un material se măsoară în OHM :)))))… OOMMM :). Așa că la rezistență mare, intensitate mică a curentului electric sau a Iubirii. Rezistența nu e bună sau rea, ci doar potrivită sau nepotrivită unei anumite situații.

S-ar putea trage concluzia vorbelor: credința ta te-a vindecat! De ce? Eu dau aceeași cantitate de iubire tuturor, însă la rezistență mare… intensitate mică, beneficii de care nu te poți bucura.

Iubește fără frică, primește iubirea fără frică!

Primește și dă mai departe! 🙂

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

4 Responses to POVESTEA CIRCUITULUI ,,ELECTRIC,, CU IUBIRE :)

 1. sharabagiu says:

  Ralu, superb! Inca nu am reusit sa deslusesc cine are plusul si cine minusul, dar ideea sigur e cea mentionata de tine si este definitia tuturor relatiilor. Daca imi aduc bine aminte chiar in una din cartile Maicutii Veronica se vorbeste despre “pozitivizare” – procesul prin care un spirit (de sarcina negativa) ia trup materic (sarcina pozitiva). Culmea este ca recent chiar m-am gandit la formula rezistentei/intensitatii curentului. Gand la gand cu bucurie! Si asa este cum spui tu: la o intensitate mare a “curentului” de energie primit “rezistenta” noastra trebuie sa fie cat mai mica (si rezistenta va fi mica atunci cand din IUBIRE vointa noastra se uneste cu Vointa Domnului) – altfel se arde “filamentul”/ creierul nostru.

  Like

 2. Ralu says:

  Mă bucur că ți-a plăcut povestioara 🙂 Te îmbrățișez cu căldură 🙂 !

  Like

 3. Pingback: Si inca un gand… | sharabagiu

 4. Pingback: Cu lumina…despre Lumina | sharabagiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s