CINE ARE DREPTATE ?


Toți avem dreptate, nu ne rămâne decât să ne iubim!!!! Fiecare dintre noi este în cel mai intim nivel Centrul dumnezeirii în punctul minuscul dar atât de fără de hotare al Inimii ființei. Fiecare dintre noi experimentăm în trupul de țărână desprinderea de materie, îmbrățișarea veșniciei din noi! Toți avem dreptate în fiecare etapă a vieții potrivit nivelului personal de iluminare al minții. Toți ar trebui să înțelegem că percepția prin organele de simț ale trupului asigură o ,,cunoaștere,, care este INCOMPLETĂ, FRAGMENTARĂ, INTERPRETATIVĂ. Toți ar fi bine să ne ascultăm unii pe alții pentru că va veni ziua când vom avea aceeași experiență eliberatoare, suntem pe același drum. Iar Dumnezeu are Voința neclintită, știe ce a făcut când ne-a creat și care este Finalitatea Creației Lui. Suntem ca la școală, când nu va mai fi nevoie de învățare pe aici, vom pleca la școli mai înalte… doctorate, masterate :))))
Personal îmi exprim cu bucurie inima. În miezul oricui cântec este o notă sau mai multe de adevăr. Eu te ascult, iar acolo unde nu pot valida ceea ce aud, tac. Dacă stabilim o comunicare deschisă, frățească atunci îți spun inima mea… dacă nu, nu!
Se știe că împărtășirea este Legea Împărăției. Cu bucurie gândesc, vorbesc/scriu și fac pentru că a venit vremea Recunoștinței și Mulțumirii neîncetate față de Cel care ne-a dat tuturor, fără excepție, Viață!
Pace nouă tuturor și Slavă celor care ne slujesc permanent nouă într-o singură Voință: continuitatea Vieții și a Creației!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

One Response to CINE ARE DREPTATE ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s