DE CE A VENIT EL?


Da, toată Misiunea lui Dumnezeu în trup de Om, are scopul veșnic actual de a ne trezi la Adevăr, la a relua comunicarea și comuniunea cu El. Misiunea Lui are Efectul Sfânt al schimbării întregii Firi Omenești? Da. Când prima picătură de sânge a atins Pământul, totul a primit suflul salvator. Ai fost iertat? Da! Ai fost eliberat de trecutul ignoranței, uitării Dătătorului Vieții? Da! Ai fost vindecat, până la trup, de mintea care a primit în ea toți monștrii Iluziei că ești singur și separat de tot, că ești Cineva? Da!

Cum știi toate acestea? Acest Potențial al Iubirii Infinite a fost sădit în fiecare inimă din Cosmosul la Timpul mereu Prezent al fiecăruia. Cum afli ce ești și care este Sensul?

Primește cu credință ridicată la nivelul Convingerii că ai fost Iertat, Eliberat, Vindecat!

Iartă-te și tu iertând pe toți ceilalți! Eliberează-te de toată Vina eliberând pe toți ceilalți! Vindecă-ți mintea vindecând mințile tuturor!

Ceilalți nu sunt ei, sunt tu sau eu… noi ca 1 acolo unde nu există nici cuvinte, nici cantități, nici calități… nicio separare pe orice nivel al existenței.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

One Response to DE CE A VENIT EL?

  1. sharabagiu says:

    Am citit recent cateva cuvinte spuse de Parintele Rafail Noica si anume: De ce a venit Hristos sa ne mantuiasca? A venit sa ne mantuiasca de o viata fara Dumnezeu!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s