Îți este frică de viață?


Îți este frică de viață?
Alege adevărul și libertatea! Tot ce nu-ți este de folos pentru a te întregi în armonia dumnezeirii, vei ,,pierde,,.
Un singur lucru nu vei pierde niciodată, pe tine însuți/însăți… tot ceea ce poate pleca sau poate veni nu ar fi posibil decât în Prezența ta radiind Pacea desăvârșită.
Toată viața cu toate ale ei se derulează în Atenția acestei Prezențe. Tu ai crescut, ai evoluat, ai râs, ai plâns, te-ai îndrăgostit, te-ai trezit din toate… iar tu însuți ai fost Martorul Tăcut la toate. Acest Martor Nemișcat, în care toate își au izvorul, nu așteaptă să te întorci la El… El este natura ta adevărată, dar nu te poate împiedica să alegi frica. Tu/El știe că nu există alt final decât reîntoarcerea Acasă.
Nimic din ce e lumesc nu se ridică la trăirea re-găsirii de tine însuți ne-separat nicio miime de secundă de Cel care nu cunoaște Timpul și din Care am venit toți.

Cei mai ,,parfumați,, oameni pe care i-am întâlnit sunt cei care sunt împăcați cu ei înșiși, cu Dumnezeu și cu Creația Lui.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s