CE ASCULT?


Tot ceea ce dai în exterior ție îți dai! Legea Cerului este ,,a da,, înseamnă ,,a primi,,. Știi că ai fost iertat, iertând. Știi că ești iubit, iubind. Știi că ești din Dumnezeu văzându-L și recunoscându-L în toți. O singură excepție e suficientă ca aceasta să readucă în mine judecata și iluzia separării de Întreg.
Vorbește cu iubire, taci cu iubire, mustră cu iubire, etc. Sf.Augustin
Mintea neschimbată îți va șopti așa: omul acela te-a ,,scuipat,,, pune-l la punct, arată-i că nu ești o legumă care nu gândești :)))))
Mintea schimbată îți va șopti extrem de blând: roagă-te Acum pentru el, pentru orice că altceva ție îți dai! Îl binecuvântezi, ție îți dai dar și lui! Lasă-l, nu știe ce-și face!
Oare ce ascult?

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s