ÎMPREUNĂ-LUCRARE CA UNUL


Dumnezeu asigură continuitatea tuturor formelor din cosmos, inclusiv a formei umanoide, printr-o capacitate denumită IUBIRE. Iubirea este a 2-a Persoană a lui Dumnezeu, iar oamenii au denumit-o Hristos. Capacitatea formei de a se menține și de a se păstra ca formă, în mod continuu, se numește LUMINĂ. Lumina este a 3-a Persoană a lui Dumnezeu, iar oamenii au denumit-o Duhul Sfânt sau Spiritul Sfânt.

    Ce poate fi continuitatea neîntreruptă a formei, altceva decât sănătate radiantă sau armonie sau naturalul firii? Discontinuitatea oricărui tip de relație, fie și cea a celor mai mici celule din corp, nu înseamnă oare boală sau moarte?
Am venit să învăț ce înseamnă mintea folosită în scop distructiv, fără iubire, prin efectele care se reflectă în trup și în relațiile cu mediul exterior, copie fidelă a credințelor înfipte în minte. Înțelegi cum ceea ce aparține Pământului va trebui lăsat pentru a se transforma în altceva, scopul venirii fiind atins.
Când Învățarea va lua sfârșit, știind ,,cum se naște totul din Iubire pentru Iubire,,, Timpul și Școala dispar ca și când n-au existat niciodată :).

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

2 Responses to ÎMPREUNĂ-LUCRARE CA UNUL

  1. sharabagiu says:

    Ralu, te iubesc si iti multumesc. As scrie mai multe, dar prefer sa las loc recunostintei cu al sau parfum specific…

    Like

  2. Ralu says:

    Ștefania, știu că mă iubești, sunt sigură… e una dintre cele mai frumoase trăiri… aceeași siguranță, în ceea ce mă privește, să fie și la tine. Te iubesc, așa cum sunt și așa cum ești 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s