BUCURAȚI-VĂ!


De ce oare se ignoră atât de mult acest îndemn al lui Dumnezeu? De ce se ignoră atât de mult spusele: toate acestea le veți face și mai mult chiar!?

Pentru că taina misiunii Lui pentru împăcarea noastră cu El a rămas, pentru foarte mulți, o taină de nedescifrat sau se intenționează cu bună-știință să nu știm. Este viu doar cel care trăiește în Prezentul Continuu al Lui Dumnezeu, nu în trecutul făurit de noi din momentul în care am ales să ne ,,despărțim,, de El, deci să ne facem alte legi. Noi credem că putem asta, însă El știe că noi avem nevoie  de Timp pentru a conștientiza Eroarea Cosmică.

De ce a fost nevoie de Dumnezeu să se facă Om prin Iisus Hristos? Pentru că hăul dintre noi și El era imens. Cine a citit Învățătura lăsată peste veacuri, a citit în Facerea cum Adam și Eva au fost făcuți după Chipul și Asemănarea Sfintei Treimi numindu-se Om sau fiii lui Dumnezeu, dar și cum peste o sută și ceva de ani au adus în existență fiu după asemănarea lor, de Oameni care au făcut după cum i-a tăiat capul – fără Dumnezeu, fără respectarea Legii. Iar noi, azi ne credem după Chipul și Asemănarea lui Dumnezeu… pentru că nu mai avem, prin părinții noștri comuniunea și comunicare cu Dumnezeu, doar prin Iisus Hristos ne mai putem vindeca de ,,despărțirea de Dumnezeu,,. Iisus Hristos nu este un simplu Om – El este Dumnezeu-Om sau Om-Dumnezeu, de aceea este singurul care poate face pentru noi ceea ce nimeni nu a putut, poate sau va putea singur.

Indiferent fiul cărui tată ne-ascultător ești sau Fiu care te-ai răzvrătit, atât timp cât suntem în trup de carne, aici pe pământ, toți am fost aduși la egalitate – toți am ,,căzut,, în aceeași greșeală. Numai că Taina botezului iar a rămas taină, deși scrie… în Hristos te-ai îmbrăcat… adică, indiferent cine ți-e părinte, El ți-a dat Haine noi. Bucățile lipsă din haina sfâșiată prin erori și greșeli repetate, numite păcate, au fost re-aduse în noi toți prin puterea lui Dumnezeu coborât printre noi, ca să ne re-amintim că suntem copiii Lui, respectiv fiii Lui.

Dacă conștientizezi această extrem de înaltă lucrare de restaurare, atunci știi că ai fost deja salvat. Aici și acum dispare trecutul tău cu ne-bunătatea, cu in-conștiența, cu uitarea și binecuvântata suferință venită din ea. Intri în Prezentul Lui Dumnezeu, contemporan cu El, în care știi că singura funcție pe orizontală, adică între oameni, este de a ne vindeca de această existență fără de Dumnezeul Adevărat, Unicul Creator … Dumnezeul tuturor dumnezeilor falși în care am crezut.

În Prezentul Lui, grijile acestei lumi sunt nimic. În Prezentul Lui pacea sufletului nu mai poate fi tulburată de nimic. În Prezentul Lui tot ce vine spre tine știi că vine de la El… indiferent ce vine… Împărăția Lui nu este aici unde ne putem face rău unul altuia, chiar și iluzoriu… În Împărăția Lui nu există excepție de la Lege, nu există opoziție sau 2 fețe ale aceleiași monede… nimic nu poate strica Armonia din Prezentul Lui în care locuiesc eu. Desigur, conștientizez încă de pe acum Împărăția Lui și știu că și aici ar fi posibilă cu condiția ca toți să ne ,,întoarcem,, la El. Ce ILUZIE extraordinară să crezi că poți funcționa fără El, în afara Lui… Iluzie care construiește realitatea tuturor celor care cred în inexistența lui Dumnezeu și care… va rămâne ireversibilă la sfârșitul Timpului.

Bucurați-vă! De nu puteți să vă bucurați înseamnă că El a venit pentru toți, dar nu vrem toți să primim Darul Lui.

Aceasta este mărturia mea… înainte de El se putea fără El și s-a ajuns la asemenea hău de a trebuit să Vină. Acum, după apariția Lui în trup de carne, numai prin El am fost înnoiți… am fost atât de înnoiți încât îndemnul Lui sună ca pentru noii copii și fii: și voi puteți tot ce pot și eu… îndrăzniți… Eu am biruit lumea! CREDEȚI ȘI FACEȚI LUCRURI ASEMENEA TATĂLUI VOSTRU…

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

4 Responses to BUCURAȚI-VĂ!

 1. sharabagiu says:

  Ralu, frumusetea cu care imbini arta cuvintelor cu logica matematica a lucrurilor aseaza pace si bucurie in mine. Multumesc.
  Căci dragostea lui Hristos ne stăpâneşte pe noi care socotim aceasta, că dacă unul a murit pentru toţi, au murit deci toţi. Şi a murit pentru toţi, ca cei ce viază să nu mai vieze loruşi, ci Aceluia care, pentru ei, a murit şi a înviat […]Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi. (Sfantul Ap. Pavel, 2 Corinteni 5, 14-17)

  Like

 2. Ralu says:

  Da… totul a fost spus! Nimeni nu spune nimic nou… dar ce bucurie să afli că aceste Cuvinte ale duhului Sfânt prin Oameni, sunt vii în inimile oricui… doar să Taci cu desăvârșire cu mintea cea ne-ascultătoare… să Tacă natura instabilă și slabă a omului, iar atunci această Voce pentru Dumnezeu, ce aparține Duhului Sfânt, poate fi auzită… cu toată ființa… de multe ori am observat că mintea organului numit creier este mic copil față de mintea inimii. Toată puterea dumnezeiască împărtășită cu noi de către Dumnezeul Adevărat și Viu este prin și cu duhul nostru.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s