ȚI-AR PLĂCEA SĂ TE IUBESC DE FRICĂ ?


Atunci când ai fost născut din nou tu nu știai asta! A fi conștient că ești conștient, sau a ști ce ești, aflând scopul vieții care ți-a fost dată, este începutul fericirii continue!
Cum? Trecutul ți-a fost iertat și te-ai iertat și tu iertându-i pe toți care au fost, sunt sau vor fi ,,făcându-ți,, ceva 🙂 Hainele noi date de comuniunea cu Hristosul din tine, cresc calitatea comunicării cu El, iar Iubirea-Înțelepciunea conviețuirii împreună cu acest Frate și Tată în același timp, îți dau următoarea viziune plină de bucurie nesfârșită: Adevărul nu este ceva static, ceva care să poată fi cuprins de vreo minte omenească… așa că se ajunge la o trăire plină de sensuri care nu se mai sfârșesc. Cu fiecare om pe care ajungi să-l cunoști iubindu-l, îți dai seama de Misterul și Infinitatea ființei lui, dar și a ființei tale… cu toate că nu pierzi din vedere firea omenescului atât de strâmtă sau limitatoare,  atracția Voii dumnezeiești este irezistibilă… asta doar pentru că Darul lui Dumnezeu pentru om este să fie în veci fericit și bucuros în el, cu El, împreună cu tot ce a creat El spre Bucuria și Iubirea Infinită dată necondiționat… pe care oamenii o întorc spre El, răspund Iubirii cu Iubire sau nu… În marea Perfecțiune a Dumnezeului Viu și Adevărat El ne-a lăsat inclusiv această opțiune: să nu-i răspundem cu iubire… și astfel nu răspunzi cu iubire nici iubirii tale slabe din tine, dar nici iubirii din frații tăi de aceeași fire cu tine.
Adevărul este că fac diferența între a mă iubi cineva de frică sau că e mai avantajos, sau a mă iubi cineva pentru că altceva nu mai știe… și hop și eu în calea inimii lui… sau Lui ? 🙂

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

2 Responses to ȚI-AR PLĂCEA SĂ TE IUBESC DE FRICĂ ?

  1. Georgeta Popoiu says:

    Prefer dragostea neconditionata , iubirea altruista, daca ajung la aceasta capacitate, continuu si nu ocazional, fiindca uneori mai astept si recunostinta. Tu stii cand ai fost ” nascut din nou ” ?

    Like

  2. Ralu says:

    Bună seara, Georgeta și bine ai trecut pe aici 🙂 ! Bună întrebarea ta! Da, acum știu când și cine a înnoit toată Firea Omenească, ce înseamnă asta și ce face omul în direcția aceasta conștient de efectele cosmice ale acestei lucrări de restaurare a duhurilor, sufletelor și trupurilor. Nu e greu… nu știm… e ca și cu Adevărul, el Este și nu este anulat de către ne-știința, ignoranța sau luarea ne*adevărului drept adevăr. Te îmbrățișez și… mulțumesc!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s