SĂ NU DISPERI NICIODATĂ


Să nu disperi din cauza limitărilor trupului și minții nevindecate. Acestea doar se depășesc, nu se face țel din a fi fără ele. Doar nu uita că singur nu ești nimic.

Dacă vrei  să te audă cel care suferă, va trebui să-i vorbești pe limba lui. Dacă vrei să îl ajuți trebuie să înțelegi de ce anume trebuie ,,scăpat,,, lăsat sau iertat. Salvarea nu este teoretică. Problemele se privesc în față, se cere răspunsul și acesta se acceptă atunci când vine. Iar Cel care are Toate Răspunsurile nu te lasă să aștepți prea mult! Ni se dă tot Ajutorul pe care putem să-l acceptăm… acceptarea nu se face cu forța persuasiunii… și astfel nici o nevoie nu rămâne nesatisfăcută.

Chiar dacă nu ești gata pentru țelurile înalte pe care le vezi, lasă-L pe El să te ia de acolo de unde ești și vei înțelege cum vine: Voia Ta este voia mea, iar voia mea este Voia Ta!

Ce mi-aș mai putea dori, când asta e singura mea Nevoie?

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s