POEȚILOR IUBIRII


Sufletul meu binecuvântează poeții Iubirii!
Poezia ta de cântare a Iubirii, chiar și prin recunoașterea ,,pauzelor,, care doar par a o întrerupe, eu o văd parte din tine și una cu tine, poet al Iubirii.
Sunteți un întreg care m-a învățat Întregimea: poetul este partea văzută, poezia partea nevăzută. Nici tu fără ea, nici ea fără tine… fără a vă confunda una cu cealaltă.
Frumusețea voastră o văd tocmai în Relația voastră de Iubire: și așa m-am născut eu: încântatul, fericitul și uimitul cititor – martorul vostru, la fel viu ca și voi.
Mulțumesc!

Voi, poeți ai Iubirii, mi-ați arătat prin exemplul vostru viu, cum partea nevăzută a voastră construiește frumusețea cititorului din mine… mi-ați arătat splendoarea pe care ați găsit-o în florile de mucegai… mi-ați arătat că Frumusețea iese în evidență tocmai datorită prafului uitării de Sine peste lampa și ochii sufletului.

Mi-ați arătat că nimic nu e urât din facere, ci doar strâmbat de lipsa poeziei Iubirii de pe scena vieții prăfuiților cititori sau necititori. Mi-ați arătat prin răbdarea voastră de a nu cădea de la înălțimea Poeziei sufletului vostru, că orice ne-cunoscător în ale cântului din Iubire, într-o zi se răzgândește și se apleacă asupra voastră în lacrimi de păreri de rău că au trecut pe lângă atâtea Cuvinte… apoi bucuria primului și ultimului Cuvânt care închide pentru a deschide spre orizonturi care nu au sfârșit de culoare, miros, sunet, lumină.

Mulțumesc Sursei noastre de Inspirație Inepuizabile!

Fie ca Lumina sufletului tău, Poet/Poezie să strălucească continuu, nu pentru că neagă ceea ce ne desparte, ci pentru că nu uiți niciodată ceea ce ne leagă!

Mulțumesc!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s