CREZI CĂ ȘTII CE VEZI???!!!


Lumea pe care o vezi e o iluzie a unei lumi. Nu Dumnezeu a creat-o, căci ce creează El trebuie să fie veșnic ca și El. Și totuși, NU EXISTĂ NIMIC ÎN LUMEA PE CARE O VEZI CARE SĂ DĂINUIE DE-A PURURI!!!!! Unele lucruri vor dura în timp (ca de exemplu trupul din carnea actuală) puțin mai mult decât altele. DAR VA VENI VREMEA CÂND TOATE LUCRURILE VIZIBILE VOR AVEA UN SFÂRȘIT.
Ochii trupului nu sunt, de aceea, mijlocul prin care se poate vedea lumea real, căci iluziile pe care le văd ei trebuie să ducă la alte iluzii ale realității. Și asta fac. Căci tot ce văd ei nu numai că nu va dura, dar dă și loc la gânduri de păcat și vinovăție. ÎN TIMP CE TOT CE A CREAT DUMNEZEU ESTE VEȘNIC FĂRĂ PĂCAT ȘI ESTE, DE ACEEA, VEȘNIC FĂRĂ VINOVĂȚIE.
CUNOAȘTEREA nu este remediul pentru percepția falsă deoarece, fiind un alt nivel, ele nu se pot întâlni niciodată. Singura corecție posibilă pentru percepția falsă este percepția adevărată. PERCEPȚIA ADEVĂRATĂ NU VA DĂINUI!!!!!, dar cât durează, rostul ei este să VINDECE. PERCEPȚIA ADEVĂRATĂ este un remediu cu multe nume: IERTARE, MÂNTUIRE, ISPĂȘIRE…toate sunt Una. Sunt un singur început, cu finalitatea de a duce la o UNITATE CU MULT MAI PRESUS de ele însele.
Lumea stă ca o lespede înaintea feței lui Cristos. Percepția adevărată o vede ca un văl diafan, atât de ușor de înlăturat, încât nu poate să țină mai mult de o clipă.
Unde s-a perceput distrugere apare fața lui Cristos și, în aceeași clipă, lumea e uitată, timpul se sfârșește pentru totdeauna, iar lumea se răsucește vârtejește emoticon smile în nimicul din care a venit.

DEFINIȚII:

CUNOAȘTERE: Adevăr sau Dumnezeu sub o singură Lege… a Iubirii.  Adevăr inalterabil, veșnic, ne-ambiguu. E dincolo de Învățare, pt. că e dincolo de Timp și Evoluție. Nu are opus, nici Început, nici Sfârșit. DOAR ESTE.

PERCEPȚIE: lumea timpului, a schimbării, a începutului și sfârșitului… la bază are INTERPRETAREA, nu faptul. E lumea nașterii și a morții… are la bază: credința în lipsuri, pierdere, separare. Nu este dată, este învățată, selectivă, instabilă ca funcționare, inexactă în interpretare.

În Cunoaștere nici un gând nu e separat de Dumnezeu, El și Creatura împărtășind o singură Voință.

În Percepție credința este în voințe opuse și separate, în conflict perpetuu una cu cealaltă și cu Dumnezeu.

Odată fiind prins în Lumea Percepției, ai intrat pe tărâmul visului din care nu mai scapi fără ajutor… acest ajutor a fost dat odată cu intrarea în scenă a sistemului de gândire bazat pe Percepție… Ajutorul se numește DUHUL SFÂNT.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

5 Responses to CREZI CĂ ȘTII CE VEZI???!!!

 1. doarnicol says:

  “pe tărâmul visului” ..în care te învârți în cerc, nu te mai înalți… Decât dacă reușești să zărești mâna întinsă de Sus și îi ..accepți ajutorul…

  Like

  • Ralu says:

   Io am fost trasă de păr… am imaginea unei prietene care mai să se înece, iar eu o trăgeam de păr și mă feream să mă prindă de picioare sau de altceva… așa, am ajuns amândouă la marginea bazinului 🙂

   Like

 2. mcooper801 says:

  Dumnezeu este mare ! Imi plac ideile tale…zi frumoasa

  Like

  • Ralu says:

   McCooper… am să fiu simplă și scurtă: nu mai pot spune că ceva e al meu… nu spun absolut nimic nou, doar registrul e altul… zi frumoasă tuturor!

   Like

   • mcooper801 says:

    cand cineva iti spune anumite lucruri zicem ca a nu sunt noutati ,,,,dar este bine sa le mai auzim din cand in cand …pt acel click atat de necesar fiecaruia dintre noi…tu asta ai facut…zi faina

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s