DIALOG CU RAZA SOARELUI


Raza Soarelui,
crezi că uită ce este
și de unde a venit?
Raza Soarelui,
crezi că e aici
ca să lumineze
și să încălzească
după preferințe?
Raza Soarelui,
crezi că a venit
să unească
Pământul cu Cerul
făcându-se Punte de Lumină?…
Raza Soarelui,
crezi că poate fi Altceva
decât Este,
Raza Soarelui,
crezi că uită
de unde provine
crezi că Pleacă de Undeva sau
crezi că se Întoarce Undeva?
Raza Soarelui ajunge la
și străbate orice…
În Calea Ei par a se
pune norii și Pământul…
Însă toate sunt doar
forme trecătoare.
Totul intră în spațiul Infinit al Unei singure Raze.
De aceea, Raza Soarelui
doar pare că s-a
despărțit de Soare…
așa spun oamenii
dar O Rază știe
care e Adevărul.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

5 Responses to DIALOG CU RAZA SOARELUI

 1. Georgeta Popoiu says:

  Foarte frumos ! Vom afla, oare, vreodata adevarul ?

  Like

  • Ralu says:

   Cum poate fi fericirea eternă? Cum poți afla adevărul, fără să te cunoști pe tine? Dacă vrei să cunoști adevărul, se poate ca această ,,căutare,, a lui Dumnezeu să conducă la cunoașterea de Sine? Are Dumnezeu capăt? Pe ce se bazează fericirea eternă din viața veșnică?

   Like

   • Georgeta Popoiu says:

    Eu cred ca ” Fericirea Eterna ” va fi intr-o alta dimensiune de timp si spatiu, acolo unde sufletele sunt pure, curate, pline de iubire, unde domneste dragostea altruista, neconditionata si pacea vesnica, acolo unde totul este curatat si spalat de ” ororile lumii acesteia ”, prin jertfe suprema a mantuitorului IIsus Christos Messia, o viziune ideologica rar constientizata si mai greu de realizat, fara a se poticni in religii inventate ce prind sufletele in sclaviile minciunilor cu ritualuri si jerfe inutile, anulate de jetfa suprema a lui I. H. Cert este ca de undeva venim si undeva ne vom duce, pe aici doar trecem sa ne slefuim putin, iar scopul meu este sa ajung la dobandirea dreptului de a fi ” Fiica de Dumnezeu Creator” – unic adevar si dreptate, mostenitoarea Imparatiei Sale, unde ” lacrima nu va mai fi”, deci va fi o ” Fericire Eterna ”, asa scrie in Biblie, o carte profeticace s-a facut deja isotrie 90 %, de ce nu s-ar realiza si restul de 10 % ? Specia umana zace in pacat, in distractii si in clipe de fericire iluzorie, in minciunile religiilor ai ai politicienilor lumii, totul ne va lua prin surprindere si cel mai grav este ca va veni timpul cand va fi ” Marea discatura a lui Satan ” cu pecetea 666, care cred ca e mai curand decat ne imaginam, iar cei ce vor refuza, implantul cu cip, unde se vor refugia ? Majoritatea religiilor si oamenii de stiinta indoctrineaza oamenii si spun ca implantul cu cip nu e pecetea din Biblie si lumea cred, altceva nu poate fi, acum se va cerne si discerne, problema este ca unii dintre noi, vom trebui sa ne organizam cumva, sa depasim momentele acelea. Tu stii cum ? Aii idee la ce ma refer ? Primim sau refuzam?

    Like

 2. Pingback: Cum poate fi ”Fericirea Eternă”? Cum poți afla adevărul, fără să te cunoști pe tine? | FERICIREA ETERNA

 3. sharabagiu says:

  Pentru Georgeta: Cred ca noi cei “de aici” nu ne putem organiza mai bine decat o fac “cei de dincolo” pentru noi. Personal, consider ca noi trebuie doar ca “grija cea lumeasca sa o lepadam”, altfel, cum spuneai si tu, cu bolovanul grijei agatat de gat riscam sa ramanem in dimensiunea de care ne-am saturat multi. Un “pacient” vindecat cu siguranta ca va primi “bilet de externare” de la Directorul Spitalului. Prin surprindere iarasi nu cred ca-i va lua chiar pe toti, unii deja stiu ce se intampla, altii vor vedea si nu vor crede ochilor, altii poate nici nu-si vor da seama ce se intampla.
  Daca eu vad ca rugaciunii mele primesc raspuns, pentru lucruri marunte din viata mea, cu atat mai mult va fi pentru lucruri mai importante.

  “Iar tu, Daniele, ţine ascunse aceste descoperiri şi pecetluieşte Cartea până la vremea cea de apoi. Mulţi o vor străbate cu de-amănuntul şi îşi vor spori ştiinţa. […] Mulţi vor fi curăţiţi, albiţi şi lămuriţi, iar cei nelegiuiţi se vor purta ca cei nelegiuiţi; şi nici unul din cei fărădelege nu va pricepe, ci numai cei înţelepţi vor înţelege.”

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s