RĂMÂI AȘA!


“Dumnezeu se dăruiește oamenilor DUPĂ SETEA lor. Unora, care nu pot bea mai mult, le da doar o picătură. Dar El ar dori sa le dea mari întregi, așa încât, la rândul lor cei care iubesc să potolească setea lumii”.
Adică atât cât primești chiar tu de la Dumnezeu, tot atât extinzi în afara ta. Tu ai vrea să-i iubești rotund pe toți, dar ei chiar nu pot primi… unul doar o picătură, altul o lingură, altul un polonic, etc. rațiile de iubire există doar în mintea noastră :))))
Realizezi cam ce înseamnă să nu te clatini din iubire, să nu miști niciodată… să trăiești ca și când n-ai trăi?
Nu poți fluctua cu toți cei care vin și pleacă, nu poți spune ,,de azi nu te mai iubesc pentru că mă judeci și nu există reciprocitate,, căci N-AI MAI FI TU.
Iubirea nu crește sau descrește… pentru toți la fel, căci ea nu e o cantitate, e însăși viața!, dar dacă cineva primește sau nu, vine sau pleacă… nu e treaba Iubirii… tu, rămâi așa!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

4 Responses to RĂMÂI AȘA!

  1. doarnicol says:

    Doamne, ce bine le ..explici, ca să zic așa…, 🙂 ce bine se conturează ideile..de bază. Se cristalizează blând dar ferm, clar, …limpede. Mulțumesc pentru asta.

    Liked by 1 person

  2. smaranda64 says:

    Tare fain si adevarat. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s