NU ȘTIAM CĂ…


Nu știam că fiecare gînd de mîndrie al meu hrănește izvorul Mîndriei, prin care „Cum ai căzut din cer, Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor!,,  este demn de compasiune. Cred că așa: tu, înger conducător și strălucitor vei Învăța Omul, Arta de a Lumina!  Știa acest înger ce este Omul destinat a fi… și a refuzat să se încline în fața ȚĂRÎNEI, care a ales greșit… dar asta se știa deja și era pregătit și Remediul.

Nu știam că fiecare gînd de trădare al meu hrănește izvorul Trădării și Răzbunării pe viață și pe moarte! Căci ce este mai rău în orice lume, decît să părăsești ,,prietenii,, de nebunii și să te întorci Acasă, la Casa ta, la Tatăl tău? I-ai trădat, iar ei tocmai Iertarea și Iubirea nu vor s-o știe.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
Aside | This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s