NU VĂ LUPTAȚI CU RĂUL!


Exemple greu de urmat, dar nu imposibil!

Pilat și Iisus: Nu știi că am puterea să te condamn la moarte sau să te scap? / Dacă nu ai fi primit putere de la Tatăl Meu (al Nostru), nu ai putea să-mi faci nimic!

Petru și Iisus: Petre, bagă sabia în teacă, că de folosești sabia, de sabie vei muri și tu!

Iisus, Marta, Maria și Lazăr: Dacă veneai mai devreme, Lazăr nu ar fi murit. / Dacă ați crede în Mine ați ști că cine a murit cu trupul, va învia… iar cine nu a murit cu trupul, nu va cunoaște moarte; iată cum va arăta Învierea: la fel cum Lazăr iese din starea de putrefacție a trupului, din nou la existență!

Iisus către toți: nu vă temeți de cei care ucid Trupul. Eu am venit și am pierdut Trupul, la fel ca și majoritatea dintre voi, însă cine nu crede mine, nu crede nici că Viața începe după ce ai lăsat Trupul Pămîntului din care ați fost făcuți… temeți-vă să nu vă pierdeți sufletul, căci un suflet pierdut a pierdut Lumina Iubirii/Lumina Mea… și s-a spus deja: dacă în Ochiul sufletului este întuneric, cît de mare trebuie să fie întunericul din Trup… temeți-vă să nu cîștigați în veșnicie un Trup și un Suflet însingurat, fără comunicare, fără Dumnezeu… pe pămînt acest iad durează un timp, care alternează cu relativa bucurie… dar timpul nu va mai exista așa cum îl percepem pe pămînt.

Fiecare dintre oameni este un vas, de ocară sau nu… asta nu stabilește Omul. Fiecare are funcția lui în Planul Lui de Mîntuire/ Salvare. Mulțumește vasului de ocară, căci fără el nu știai dorul și setea de Adevăr.

Cel care știe, pricepe și are putere mai mare de la El, să slujească Iudelor… iar Iudele ar fi eliberator să ceară doar IERTARE și s-o și accepte! să fii conștient permanent de tine însuți: pot să fac răul foarte ușor, dar nu mai Voiesc asta!

Voiesc să nu uit doar că singura Realitate a lui Dumnezeu/Creatorul este Iubirea… în rest, toată nebunia lumii este lipsa conștienței acestui Adevăr… de ce? Poate că nu vrem, conștienți că nu vrem… și astfel, nebunia se îngroașă de Jos pînă Sus.

Numai că Adevărul fiind Adevăr și nu Minciună, cei care folosesc minciuna, intriga, crima, sclavagismul fizic și psihic asupra egalilor lor în Fața lui Dumnezeu, SUNT DOAR NIȘTE TOLERAȚI în existență, iar noi prin opintire și răspuns la nebunie, le întărim lor nebunia, dar și noi cădem din Adevăr/Iubire.

Nimeni nu ar avea nici o putere asupra ta, dacă nu i s-ar îngădui!

Nu întreba unde e dreptatea, că ea e numai la El, El avînd tot Planul de Ansamblu…

Cum ai învinge FRICA de moarte, decît sub ,,amenințarea,, MINCIUNII?

Cui îi va fi frică să-și piardă viața, o va pierde… cui nu, va cunoaște Viața… cea adevărată… iar în ea, niciun Trup nu mai poate fi vătămat… de ce? acolo nu există nici agresori, nici victime! Acolo este un Aici. Aici și Acum să nu îți fie Frică de Moartea care nu există, aici și acum să vezi doar ce poate face căderea ta din Iubire și intrarea în Frică, din nou și din nou… de aceea El spune mereu: EȘTI IERTAT! DU-TE ȘI NU MAI FĂ!!!

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
Aside | This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s