Confuzie?


De aceea se numește Creație ceea ce a făcut Persoana Lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu a avut nevoie de Creație ca să se cunoască/experimenteze pe El însuși, așa cum circulă doar niște simple vorbe rătăcitoare.

Dumnezeu se cunoaște pe El însuși în Sinea Lui și pentru că a hotărât să iasă din sinea Lui ,,în afara Lui,, , a Creat… pe toți văzuții și nevăzuții.

Dumnezeu l-a creat pe Om cu o demnitate la Nivelul Perfecțiunii Lui. Partener minunat de dialog, este Omul. Omul a fost înzestrat cu aceleași calități ca și Creatorul Lui.

De aceea, fie ca toți oamenii să se cunoască în primul rând pe ei înșiși la modul corect. Să-și regăsească Chipul Minunat și să treacă peste confuzia că acela este Dumnezeu, care nu poate fi cunoscut. Eroare! Poate fi cunoscut… după ce te-ai Regăsit doar pe tine, mintea ta va fi vidată de erori de gândire și viziune… mintea se va umple de ale sufletului creat direct de către Dumnezeu.

De-abia de acum înainte se reface Dialogul Real dintre cele 2 Eu-ri: Persoana Tatălui și Persoana Omului, ca fiu restabilit al Lui.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
Aside | This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s