Turma numită azi egregor…


Turmă sau Egregor?
Dumnezeu-Omul vorbește despre o turmă mică… nu a spus egregor pentru că atunci nu aveau DEX și oamenii nu erau așa de deștepți lingvistic.
Ce e așa fascinant și spiritual la un egregor față de turmă? Sună animalier? Cam da, mirosurile fine vor altceva.
Are Hristos o turmă-egregor? Da. Ea e formată din toate gândurile emanate de către cei care-L iubesc și gândesc aproape ca și El.
Uite cum de simplu se înțelege ,,corpul,,/entitatea numită ,,egregorul celor hristici,,… egregorul lor are forma Trupului de Slavă al lui Iisus Hristos… e format doar din cei care participă cu gânduri asemenea, adică și*au unit mintea cu El… restul îngrașă alte turme/egregori.
Omul-Dumnezeu fiind Cruce de Om, unii sunt mai aproape de punctul zero, de intersecție a orizontalei cu verticala… a unirii Cerului cu Pământul… alții sunt mai depărtați de Centru… dar și așa, tot fac parte din ,,egregorul,, Adevărului… care fiind Persoana Dumnezeului-Om, Iisus Hristos, se spune că este o turmă mică… normal!
Egregorul marii familii a românilor se deformează sau întunecă cu fiecare minte care părăsește Adevărul și se alipește unui sistem de gândire net inferior. Astfel, românul cu zestre spirituală mai veche decât multe popoare, este fascinat de către cei care ar trebui să învețe de la autohtoni.

Advertisements

About Daniela Sarah

„Gândul la Tine îl tulbură pe om așa de adânc, încât nu-și poate afla mulțumirea până ce nu Te laudă pe Tine; căci ne-ai făcut pe noi pentru Tine, și neliniștit este sufletul nostru până ce se va odihni întru Tine.” (Fericitul Augustin) Am venit să învăț să iubesc fără condiții, să-L cunosc și să creez ca El, am venit să învăț Arta de a Lumina până ce lumina ajunge și la tine...
Aside | This entry was posted in Cunoaștere de sine.... Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s